PREDSEDNIK VUČIĆ PRIMIO SREBRNE KOŠARKAŠE: U Parizu da pokažemo ko je najjači na svetu! Posebna zahvalnost Boriši Simaniću
Foto: Nemanja Nikolić

zahvalnost svima

PREDSEDNIK VUČIĆ PRIMIO SREBRNE KOŠARKAŠE: U Parizu da pokažemo ko je najjači na svetu! Posebna zahvalnost Boriši Simaniću

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu košarkaške reprezentativce i članove stručnog štaba, koji su na nedavno završenom Svetskom prvenstvu osvojili srebro.

Predsednik Vučić je čestitao "orlovima" i ponovo im poželeo osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine.

Predsednik se još jednom zahvalio košarkašima i istakao da je pred srpskim timom bila velika odgovornost i težak zadatak.

"Znao sam da imaju šampionsko srce, da su pobednici i da će vratiti svojoj zemlji ono što im je ona dala. Posebna zahvalnost Boriši Simaniću, našem heroju iz Manile", naveo je predsednik Vučić i dodao:

Aleksandar Vučić, Košaraka, Orlovi, Bogdan Bogdanović, Svetislav Pešić
foto: Printscreen Video Plus

"Ako se ne varam, Bošnjak iz Sijenice Hajrudin Redžović, kada je video šta se dogodilo, rekao je da je spreman da ponudi svoj bubreg. I njemu sam neizmerno zahvalan".

Vučić se zahvalio celom timu jer je ujedinio Zvezdu i Partizan.

"Nikad nisam video toliko Zvezdinih navijača koji oduševljeno gledaju Aleksu, Bogdana, Vanju... Ili partizanovci Dobrića".

01:00

Prijem košarkaša u predsedništvu Srbije

Predsednik je rekao da će, ukoliko košarkaška reprezentacija osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, svaki igrač dobiti po 200.000 evra.

"Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da Lebron Džejms okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, porodicama, ljudima u savezu, da vam čestitam i da vam se zahvalim i da vam kažem da vas cela Srbija voli. Do zlata u Parizu!", zaključio je Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja