ČLANOVI DELEGACIJE IZ JAGODINE NOSE SJAJNE UTISKE IZ BEČA: Marković: Gde god da odemo, uvek se borimo za Srbiju!
Foto: Skupština Grada Jagodine

Poseta Austriji

ČLANOVI DELEGACIJE IZ JAGODINE NOSE SJAJNE UTISKE IZ BEČA: Marković: Gde god da odemo, uvek se borimo za Srbiju!

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, šef srpske delegacije od 300 članova koja je posetila Beč, izjavio je za TV Pink da je cilj svakog njegovog putovanja borba za Srbiju.

- Ja sam rekao tokom posete Beču da neću da pričam o politici, ratovima i o koroni, već samo o lepim stvarima. Kada god pređemo državnu granicu i odemo u neku zemlju, mi smo građani Srbije i borimo se za Srbiju - kazao je Marković.

On je dodao da su ovom posetom Beču jagodinski poljoprivredni proizvođači bili impresionirani. Oni su, ujedno, bili najbrojniji u delegaciji od 300 članova u kojoj su bili još i zdravstveni i prosvetni radnici i vaspitači.

- Gospoda poljoprivredni prozivodači su mi rekli da su impresionirani. Nisu to seljaci, oni su pametniji od 70 posto političara jer imaju veliko radno iskustvo i s njima možete da pričate o svim temama. Vlasnici bečkih fijakera su mi rekli da se nikada nije desilo da neka organizovana grupa zakupi sve fijakere u Beču, a da putnici budu poljoprivrednici - rekao je Marković.

Dragan Marković Palma
foto: Printscreen/PinkTV

Na pitanje novinara koja će biti sledeća destinacija za putovanje, Marković je rekao:

- Za sledeću destinaciju okrenućemo globus i gde se zaustavi i prst pokaže, tu ćemo ići.

Ipak, uz sugestiju novinara određeno je da to bude - Egipat!

- Meni su najdraže destinacije Grčka, Egipat, Austrija i sve ostale države koje su dobronomanerne prema Srbiji i poštuju međunarodno pravo. U organizaciji Skupštine grada Jagodine, a o trošku donatora u poslednjih 18 godina putovalo je 60.000 građana iz 45 gradova i opština Srbije - zaključio je Marković.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track