OVO JE LOV NA JEDNOG ČOVEKA, TO NIJE VIĐENO U EVROPI: Ministar Mali reagovao nakon emitovanja emisije N1 o predsedniku Vučiću
Foto: Nenad Kostić

OVO JE LOV NA JEDNOG ČOVEKA, TO NIJE VIĐENO U EVROPI: Ministar Mali reagovao nakon emitovanja emisije N1 o predsedniku Vučiću

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali reagovao je večeras nakon što je televizija N1 emitovala emisiju u kojoj je napadnut predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- U svakoj predizbornoj kampanji televizija N1 ima već ustaljenu praksu da spremi niz najodvratnijih propagandnih filmova, po pravilu punih mržnje i kritike prema predsedniku Aleksandar Vučiću. Večerašnji propagandni film “Ja, Aleksandar: Državni gambit”, pokazuje da su u panici, da ne biraju sredstva i da više ne znaju šta rade - istakao je Mali na zvaničnom Instagram nalogu.

On dodaje da su ovim propagandnom filmom pokazali da će ovo, bar kada su u pitanju opozicioni mediji, biti najprljavija kampanja, i da se neće libiti da iz sve snage, na najgori način, udaraju na predsednika Vučića, kako bi se, kako ističe ministar, "njihov šef Dragan Djilas vratio na vlast i nastavio da krade".

- Da li je ovo profesionalno i objektivno izveštavanje, kojim su im puna usta? Ovako nešto u Evropi nije vidjeno. Ovo je napad na jednog čoveka, na njegovu porodicu, ovo je haško sudjenje Aleksandru Vučiću na kome smo videli i čitanje optužnice i presudu! Ovo je lov na jednog čoveka koji se svakog dana, više od jedne decenije, samo bori za kvalitetniji život svakog gradjanina. Podrška, predsedniče! Srbija ne sme da stane - piše na Instagram nalogu ministra Siniše Malog.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track