HOROSKOP POLITIČARA ZA 2024: Evo šta zvezde predviđaju predsedniku Vučiću, a šta Dačiću, Brnabićevoj, Đilasu, Nestoroviću...
Foto: Beta Milos Miskov, Petar Aleksić, Zorana Jevtić, Printscreen, Nemanja Nikolić, EPA OLIVIER MATTHYS

raspored planeta

HOROSKOP POLITIČARA ZA 2024: Evo šta zvezde predviđaju predsedniku Vučiću, a šta Dačiću, Brnabićevoj, Đilasu, Nestoroviću...

Politika -

Sjajna stvar je da naša zemlja krajem naredne godine i izlaskom Plutona iz znaka Jarca prevazilazi jedan težak period destrukcije i ograničenja, kaže za Kurir astrolog Vladimir Vlajić

U tradicionalnoj astrologiji, Srbija ima astrosimboliku znaka Jarca. Sjajna stvar je da Srbija krajem 2024. godine i izlaskom Plutona iz znaka Jarca prevazilazi jedan težak period destrukcije i ograničenja, kaže za Kurir astrolog Vladimir Vlajić koji je i ove godine, tradicionalno, analizirao horoskope pojedinih političara vlasti i opozicije, ali i naše zemlje.

Vladimir Vlajić
foto: Privatna Arhiva

- Na međunarodnom planu, imaćemo bolju reputaciju i poziciju od maja 2024. godine. Promene na svetskoj sceni će nam takođe doneti izvesne boljitke u drugoj polovini 2024 godine - kaže Vlajić.

Aleksandar Vučić (05. 03. 1970. Ribe)

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen

- Januar naglašava probleme sa "malim ljudim" i procedurama koje na neki način želi da promeni. Tokom februara trpi napade otvorenih neprijatelja. U martu i aprilu dosta preokreta i nestabilnosti. Tada mu i fali životne energije kroz blokirano Sunce i pomračenje na vrhu horoskopa. Tokom cele godine ima zastoj u odnosu prema strancima i ljudima druge vere. Od kraja maja mu neke stvari na globalnom planu ne idu u korist. Turbulentna godina u kojoj će neke okolnosti uspeti da pretvori u ličnu korist.

Ana Brnabić (28. 09. 1975. Vaga)

Ana Brnabić
foto: EPA Olivier Matthys

- Uživaće u rezultatima dosadašnjeg rada. Ovo joj je godina u kojoj će raditi nešto što nije do sada ili bar ne na taj način. Više će biti iza scene i usavršavati, odnosnpo širiti neke poslove i saradnje.

Ivica Dačić (01. 01. 1966. Jarac)

izbori 2023, glasanje, izbori, glasačka kutija, biračko mesto, Ivica Dačić
foto: Nemanja Nikolić

- Menjaće krug saradnika. Suštinski je u dobrom periodu. Dobiće nešto što je potajno želeo.

Miloš Vučević (10. 12. 1974. Strelac)

Miloš Vučević
foto: NemanjaNikolić

- Ima odlične aspekte kroz javnost ali će ga kočiti neke greške iz prošlosti koje ima tendenciju da ponavlja od jeseni. Ipak, uspeće da prevaziđe neke kočnice od maja. Promeniće ili korigovati svoje pozicije kroz javne nastupe.

Siniša Mali (25. 08. 1972. Devica)

Siniša Mali
foto: Printscreen/HappyTV

- Dosta blokada u prvoj polovini godine. Većinu će uspeti da prevaziđe. Podrška kroz posao mu stoji više od strane žena. Svakako će na neki način napredovati u karijeri. Njegove brige i ograničenja su više vezane za privatni segment.

Dragan Đilas (22. 02. 1967. Ribe)

Dragan Đilas
foto: Zorana Jevtić

- Dobija neku podršku u poslu tokom godine, ali nedovoljnu. I dalje je u lošem periodu. Lako prima energiju drugih ljudi i treba drastičnije da menja ljude koji ga okružuju.

Branimir Nestorović (16. 12. 1954. Strelac)

Branimir Nestorović
foto: Zorana Jevtić

- U drugoj polovini godine će iskoristiti svoj lik i delo da nešto promoviše. Više će uticati na nevladin sektor ili razvoj nečeg novog što je za sada van sistema.

Miloš Jovanović (19. 08. 1976. Lav)

Miloš Jovanović
foto: Kurir tv

- Praviće dosta kompromisa do maja. U dobroj je godini i pokretač, ali kao da vuče sve sam. Dobija neočekivanu podršku i uspeva da se probije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja