NESTOROVIĆ ČEKA VUČIĆEV POZIV! Oglasili se iz pokreta "Pravi mi - glas iz naroda", evo šta će uraditi...
Foto: Zorana Jevtić

KONSULTACIJE O MANDATARU

NESTOROVIĆ ČEKA VUČIĆEV POZIV! Oglasili se iz pokreta "Pravi mi - glas iz naroda", evo šta će uraditi...

Politika -

Pokret Branimira Nestorovića "Pravi Mi - glas iz naroda" na društvenoj mreži "Iks" objavio je da nisu dobili poziv od predsednika Srbije Aleksandra Vučića za konsultacije o mandataru za sastav nove vlade.

- Pravi Mi nije dobio poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za konsultacije o kandidatu za predsednika nove Vlade. Ako i kada poziv dođe, razmatraćemo ga - piše na nalogu Pravi Mi - glas iz naroda koji je retvitovao Nestorović.

Predsednik Vučić je u ponedeljak počeo konsultacije o mandataru za sastav nove vlade razgovorima sa predstavnicima liste "Politička borba Albanaca se nastavlja-Šaip Kamberi" i "Ruska stranka-Slobodan Nikolić".

Konsultacije su nastavljene i danas. Osim predstavnika liste Saveza vojvođanskih Mađara, na konsultacije treba da dođu i predstavnici liste "Usame Zukorlić- Ujedinjeni za pravdu-Stranka pravde i pomirenja-Bošnjaci Sandžaka-Tomislav Žigmanov-Demokratski savez Hrvata u Vojvodini"

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

02:57

NESTOROVIĆ JE POCEPAO POKRET MI - GLAS IZ NARODA I TO JE JEDINA ISTINA! Pavlović: On i Pavić su učinili to IZ JEDNOG RAZLOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track