ČEDA JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: U Urgentni centar primljen sa otokom i bolovima
Foto: Kurir televizija

potvrđeno kuriru

ČEDA JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: U Urgentni centar primljen sa otokom i bolovima

Politika -

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović završio je danas u bolnici, potvrđeno je Kuriru u Urgentnom centru.

Kako saznajemo, Jovanović je u Urgentni centar primljen zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog kolena.

Urađen mu je pregled magnetnom rezonancom.

U bolnicu je stigao sa otokom i bolovima.

Jovanović godinama ima probleme sa desnim kolenom, koje je operisao već pet puta.

Njemu je svojevremeno, 2014. godine, operisano i levo koleno, kada se situacija iskomplikovala zbog unutrašnjeg krvarenja pa je umesto jedanput, pod nož morao čak dvaput u razmaku od dva-tri dana. Tom prilikom izgubio je skoro litar krvi.

Čedomir Jovanović
foto: Kurir televizija

Veruje se da Čeda plaća ceh višegodišnjem bavljenju ekstremnim sportovima.

Poznat je kao ljubitelj planinarenja, padobranstva, paraglajdinga i skijanja. Išao je u osvajanje K2, u svetu poznatog kao "divlja planina", inače drugog najvišeg planinskog vrha na svetu. Peo se i na Akonkagvu, vrh visok 6.962 metara, koji se nalazi u masivu Anda. Tada je na temperaturi od - 35 stepeni dobio i ozbiljne promrzline. Osvojio je i Mon Blan, najviši vrh zapadne Evrope i Alpa.

Sa još 11 skijaša iz sveta bio je i u ekspediciji u Pakistanu, na planini Karakorum, gde se na vrhove uspinjao vojnim helikopterom a zatim spuštao snoubordom. Takođe je ronio i istraživao dubine Jadrana na ostrvu Hvar. Sredinom 2014. godine, kada su Srbiju pogodile poplave, u ronilačkom odelu je pomagao u akciju spasavanja Obrenovčana.

Bonus video:

02:19

ČEDA JOVANOVIĆ PUSTIO SUZU U PROGRAMU UŽIVO: Dok sam ja čuvao Miloševića ko čoveka, a oni su ubili Đinđića ko PSA NA ŠTAKAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track