SNS PREDAO IZBORNU LISTU U NIŠU Nosilac liste Dragoslav Pavlović: Široka, patriotska koalicija sa novom energijom
Foto: SNS Niš

SNS PREDAO IZBORNU LISTU U NIŠU Nosilac liste Dragoslav Pavlović: Široka, patriotska koalicija sa novom energijom

Politika -

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke na listi "Aleksandar Vučić – Niš sutra" predala je noćas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Nišu.

Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Niš sutra" je Dragosav Pavlović, funkcioner niškog EPS-a i nekadašnji direktor Javno komunalnog preduzeća Mediana. On je prilikom predaje liste rekao da se radi se o "širokoj, patriotskoj koaliciji, o novoj energiji i jednom skupu stranaka i dobrih ljudi koji će se boriti u narednom periodu i pobediti na predstojećim lokalnim izborima".

On je kazao da su SNS i koalicioni partneri uspeli u roku od "samo nekoliko sati" da prikupe više od 1.500 potpisa i dodao da je to "dokaz da veliki broj Nišlija podržava tu listu".

Koaliciju čini osam stranaka, a pored naprednjaka na listi su i kandidati za odbornike Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala je u petak lokalne izbore za 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave.

Kurir.rs/Beta

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track