SNS: Šokirani smo lažima DS

Mnogi predsednici opština već optuženi za kupovinu glasova

SNS: Šokirani smo lažima DS

Politika -
To je partija čiji predsednici opština danas odgovaraju zato što su novcem za socijalno ugrožena lica kupovali volju birača u Srbiji, saopštila Srpska napredna stranka

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je da je šokirana lažima i izmišljotinama Demokratske stranke i istakla da svaki građanin treba da zna da je upravo Demokratska stranka uvela sistemsku korupciju u Srbiju. To je partija čiji predsednici opština danas odgovaraju zato što su novcem za socijalno ugrožena lica kupovali volju birača u Srbiji, što predstavlja najbezobzirniji i najužasniji stepen sistemske pljačke, navodi se u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka naglašava da je ovo tek početak u borbi za dokazivanje pljački izborne volje naroda u sklopu borbe protiv kriminala i korupcije, koja će se dešavati u narednim danima i nedeljama. U saopštenju se ostiče da je očigledno da DS ima veliki problem sa jasnom namerom Vlade Srbije da se najoštrije i bez ikakve rezerve obračuna sa korupcijom i kriminalom u Srbiji.

Njihov odnos prema tome je razumljiv, pogotovo što se na kraju pokazuje umešanost mnogobrojnih funkcionera DS u skoro sve korupcionaške afere, zloupotrebe državne imovine i prevare u kojima su žrtve bili građani, tvrdi se u saopštenju SNS. SNS dodaje da je razumljiv strah DS od razotkrivanja odgovornih i njihovi pokušaji da se pod terminom „politički progon“ prikriju kriminalne radnje iz prethodnog perioda i ističe da im to neće uspeti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja