Vučić: Sa Miškovićem nema dogovora

Poručio

Vučić: Sa Miškovićem nema dogovora

Politika -
On je govoreći o aferi prisluškivanja, kazao da je izneo najveći broj detalja, a da mu je interesantno da su neki rekli da su to tanki dokazi

NIŠ - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Nišu da neće sa vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem praviti dilove i dogovore.

"Ja se ne mešam u poslovne poduhvate Miškovića, ali ne pada mi na pamet da sa njim pravim bilo kakve dogovore i dilove jer to je pitanje sistema i zakona. Ili će u ovoj zemlji zakoni važiti za sve ili neće", rekao je Vučić novinarima u fabrici "Filip Moris".

On je govoreći o aferi prisluškivanja, kazao da je izneo najveći broj detalja, a da mu je interesantno "da su neki rekli da su to tanki dokazi".

"Ne znam šta su očekivali...Činjenice su bile mnogo gore od načina na koji sam ja to predstavio. Podsećam vas da sam rekao da su Mišković i Đilas vlasnici nekih medija i da je na mene krenula žestoka hajka ali vidite da sam govorio istinu. Vreme će sve pokazati sve, a u narednih 15-20 dana će se mnogo toga razotkriti", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja