SNS: Za Vučića obezbediti punu sigurnost
Foto: Marina Lopičić

Mišković pretio Vučiću

SNS: Za Vučića obezbediti punu sigurnost

Politika -
Pretnje nisu usmerene samo na njih već i na državu i sistemi, rekao je Stefanović, potpredsednik Srpska napredna stranke

BEOGRAD - Poslanička grupa SNS zahteva od nadležnih državnih organa da obezbede sigurnost potpredsednika vlade Aleksandra Vučića i svih koji učestuju u borbi protiv kriminala, jer pretnje nisu usmerene samo na njih već i na državu i sistem, izjavio je danas potpredsednik Srpska napredna stranke Nebojša Stefanović.

"Nismo se uplašili ni mi, niti Vučić niti će se borba protiv korupcije tu zaustaviti ali nadležni organi treba da obezbede sigurnost svih koji učestvju u toj neselektivnoj borbi" rekao je Stefanović na konferenciji za novinare SNS.

Hapšenjem Miroslava Miškovića država je poslala jasan signal da neće biti nedodirljivih i da su se stvorili uslovi da se zakon primenjuje jedanko za sve, rekao je on. SNS daje punu podršku državnim organima za neselektivnu borbu koju će voditi nepristrasno i po zakonu, poručio je Stefanović.

"Borba mora da se vodi od vrha korupcioniaških procesa onih koji su najviše oštetili građane a ne od nas", rekao je Stefanović. Policija je potvrdila da je vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković jutros uputio pretnje Vučiću prilikom privođenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track