Dušan Bajatović: Nisam se tukao, pas me je povredio!

Razbio glavu

Dušan Bajatović: Nisam se tukao, pas me je povredio!

Politika -
Potpredsednik SPS na Glavni odbor stranke došao s popriličnom razderotinom na čelu. Tvrdi da se sapleo dok se igrao s ljubimcem, srednjoazijskim ovčarom Alijem

BEOGRAD - Nagrabusio.Potpredsednik SPS i direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović prošetao je juče na sednici Glavnog odbora stranke popriličnu razderotinu na čelu, iznad levog oka. Bajatovićevo novo izdanje nije promaklo foto-reporteru Kurira, koji je to ovekovečio. Pitali smo potpredsednika SPS šta mu se dogodilo, da li se s nekim potukao, da li ga boli glava i koliko je povreda ozbiljna.- Ma, igrao sam se sa psom u dvorištu, sapleo sam se, pao i udario glavu. Malo me boli, ali ništa strašno. Nisam ni išao kod lekara. Preživeću - našalio se Bajatović.A onda nam je i objasnio da se sa svojim ljubimcem - srednjoazijskim ovčarom Alijem, igra uglavnom noću kad dođe kući, jer ne stiže tokom dana.- Trčali smo po dvorištu i sapleo sam se. To je, inače, moj pas za lov - rekao nam je potpredsednik SPS.(S. M.)

Nekada čuvao ovceSrednjoazijski ovčar formirao se pre 4.000 godina kao čuvarska i pastirska rasa pasa. Psi su se koristili za čuvanje stada ovaca od vukova i drugih grabljivica, ali i za odbranu karavana od napada. Sve do 20. veka rasa je ispunjavala svoju svrhu. Zanimljivo je da ovu rasu psa neki poznavaoci kažu da je opasna, dok drugi kažu da je veoma umiljat i velika maza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track