Petković: Naredne godine DSS ulazi u Vladu

Deo vlasti

Petković: Naredne godine DSS ulazi u Vladu

Politika -
Sada nismo deo vladajuće koalicije zato što ne menjamo svoju politiku od danas do sutra, ali sam siguran da će se to vrlo brzo promeniti, rekao portparol DSS

JAGODINA - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miroslav Petković izjavio je večeras u Jagodini da će ta stranka 2013. godine biti deo Vlade Srbije."Sada nismo deo vladajuće koalicije zato što ne menjamo svoju politiku od danas do sutra, ali sam siguran da će se to vrlo brzo promeniti, već u narednoj godini bićemo deo Vlade i vodićemo ovu državu", rekao je Petković na novogodišnjem koktelu Gradskog odbora DSS Jagodine.

Član Izvršnog odbora DSS Aleksandar Pejčić je istakao da je politika DSS realna, konzistentna i da je građani Srbije sve više prepoznaju jer im je bliska. On je dodao da rejting DSS "permanentno raste i taj trend će biti nastavljen i 2013. godine". Pozdravlajući goste, među kojima i gradonačelnika Jagodine Ratka Stevanovića, predsednik Gradskog odbora DS Jagodine Života Starčević je istakao da će "DSS kao opoziciona stranka u parlamentu, dosledno i dostojanstveno kao i do sada zastupati interese građana Srbije".

"DSS ima velike planove za narednu godinu i naredne godine", rekao je Starčević koji je i član Izvršnog odbora DSS. On je dodao da će DSS istrajati u politici neutralnosti Srbije, njenom teiritorijalnom integritetu i celovitosti. Na tom putu tražićemo partnere i u drugim strankama, istakao je Starčević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track