Najnovije vesti

Dačić: Nema sukoba sa Vučićem oko direktora policije
Foto: Fonet

Dačić: Nema sukoba sa Vučićem oko direktora policije

Politika
02:24h
Tu nema problema i dilema. Smešna je priča da postoji sukobljavanje u tom smislu da je neko za jednog a neko za drugog kandidata. Na isti način kao što je izabran (aktuelni direktor Milorad) Veljović tako će biti izabran i novi, rekao je premijer Srbije

BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su netačne priče o tome da između njega i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića postoji sukob oko izbora direktora policije i naglasio da će postupak izbora prvog čoveka policije biti uskoro završen.

"Tu nema problema i dilema. Smešna je priča da postoji sukobljavanje u tom smislu da je neko za jednog a neko za drugog kandidata. Na isti način kao što je izabran (aktuelni direktor Milorad) Veljović tako će biti izabran i novi", rekao je premijer novinarima u palati Srbije, naglašavajući da nijedna reč u formalnom postupku izbora direktora nije promenjena.

Dačić je naglasio da postoji jasno utvrđena procedura u kojoj konkursna komisija predlaže tri kandidata, od oko 20 prijavljenih, a da on predlaže jednog kandidata.

"Ako smatram da nijedan od to troje nije dobro rešenje ne moram nijednog da predložim", objasnio je Dačić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track