SNS: Đilas je kancer srpskog društva!

Mlečni rat

SNS: Đilas je kancer srpskog društva!

Politika -
Srpska vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, ali kancer srpskog društva i srpske države svakako nije Goran Knežević, već Dragan Đilas, zakljčuje se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je vlada preduzela sve mere da zaštiti zdravlje građana i poručila lideru demokrata Draganu Đilasu da podnese ostavku kako zbog "svog kriminalno-političkog delovanja i enormnog bogaćenja, ali isto tako i zbog neodgovornog i po državu štetnog ponašanja".

Đilas je pozvao ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od građana Srbije krio informacije o štetnosti mleka.

"SNS smatra da je Dragan Đilas najveći politikantski licemer na srpskoj političkoj sceni, koji ne samo da ne vodi računa o zdravlju građana Srbije, već namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu", navodi se u saopštenju naprednjaka.

U njemu se dodaje i da, ako neko u ovoj zemlji treba da podnese ostavku, to je Đilas i "poneko od njegovih preostalih malobrojnih podanika".

"Srpska vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, ali kancer srpskog društva i srpske države svakako nije Goran Knežević, već Dragan Đilas", zakljčuje se u saopštenju SNS.

Đilas tražio ostavku ministra Kneževića

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas zatražio je od ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je, kako je naveo, od građana krio informacije o štetnosti mleka i time ugrozio njihovo i zdravlje njihove dece.

"Sve reakcije koje je Ministarstvo poljoprivrede preduzelo zakasnele su i neadekvatne. Ministar je samim povlačenjem mleka iz prodaje priznao da ono nije bilo dobro, a najave o davanju kukuruza iz robnih rezervi poljoprivrednicima trebalo je da se dese pre nekoliko nedelja", naveo je Đilas u pisanoj izjavi dodajući.

"Ukoliko ministar Knežević sam ne podnese ostavku, pozivamo Vladu Srbije da ga smeni, jer ukoliko to ne učini, biće jasno da su joj fotelje pojedinaca važnije od zdravlja građana", naveo je Đilas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track