Najnovije vesti

Beba Popović: Tadić je oduvek mrzeo Đinđića!

Beba Popović: Tadić je oduvek mrzeo Đinđića!

Politika
Boris Tadić se i danas, posle deset godina, trudi da bude Zoranov naslednik, ali mu to ne uspeva, ocenio je Popović

PODGORICA - Vladimir Beba Popović, nekadašnji šef Biroa za informisanje u Vladi Srbije, izjavio je u petak da je Boris Tadić "oduvek mrzeo" premijera Srbije Zorana Đinđića, ubijenog u atentatu u Beogradu marta 2003. godine.

 

Popović je kazao da je posle Đinđićevog ubistva "splet okolnosti" odredio da ga baš Tadić nasledi, "jer nije imao ko drugi".

 

"Boris Tadić se i danas, posle deset godina, trudi da bude Zoranov naslednik, ali mu to ne uspeva", ocenio je Popović. Taj nekadašnji Đinđićev saradnik je podsetio na neke svoje ranije ocene Tadića koga je poredio s vazduhom "koji nema specifičnu težinu".

 

Popović je u intervjuu podgoričkoj TV-Atlas rekao da se Tadić svojevremeno izvinjavao pevačici Svetlani - Ceci Ražnatović što je posle atentata na Đinđića uhapšena tokom policijske akcije "Sablja", govoreći joj "da je to bila greška".

 

Popović je nedavno u Crnoj Gori osnovao nevladinu organizaciju koja će se, po onome što je navedeno u rešenju Ministarstva unutrašnjih poslova, baviti naučnom delatnošću.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vudMEp32yD8

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...