ŽENI NAM SE GANGULA: Dr Aca Šapić čeka dete sa seksi modelom!

Uvećava srpski živalj

ŽENI NAM SE GANGULA: Dr Aca Šapić čeka dete sa seksi modelom!

Politika -
Predsednik opštine Novi Beograd za tri meseca dobiće bebu s Milicom Rajačić, a srećan par već živi zajedno

BEOGRAD - Stižu rode!Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd i desna ruka lidera DS Dragana Đilasa, uskoro će postati otac! Popularni Gangula čeka prvo dete s Milicom Rajačić, erotskim foto-modelom, koja je u šestom mesecu trudnoće! Kako Kurir saznaje, ovaj funkcioner Demokratske stranke i njegova izabranica kriju od javnosti da će za tri meseca postati roditelji, tako da su samo njihovi bliski prijatelji i rodbina obavešteni o tome. Njeni prijatelji tvrde da su Aleksandar i Milica u veoma skladnoj vezi oko godinu i po dana, te da je ona zbog njega iz korena promenila život koji je vodila.- Ona mnogo voli pirsinge i tetovaže. Ima nekoliko tatua na telu, ali ih vešto prikriva garderobom pošto se to Aleksandru ne sviđa. Pirsinge koje je imala na licu i telu skinula je kad su počeli da se zabavljaju - priča izvor Kurira blizak Aleksandru i Milici.Inače, Milica se svojevremeno slikala za naslovnu stranu časopisa Maksim, a paparaco ih je jednom „ulovio“ na ručku, ali se u to vreme nije znalo ko je devojka na slici. Šapićeva buduća žena je iz beogradskog naselja Borča, ali otkako je trudna, veći deo vremena provodi u Šapićevom stanu na Novom Beogradu.

Milica ima nekoliko tatua na telu, ali ih vešto prikriva garderobom pošto se to Aleksandru ne sviđa, a skinula je i sve pirsinge s lica
Milica ima nekoliko tatua na telu, ali ih vešto prikriva garderobom pošto se to Aleksandru ne sviđa, a skinula je i sve pirsinge s lica

Bivša žena nije htela dete s njim?!Aleksandar Šapić je od 2005. do 2009. bio u braku sa Ivanom Šljukić, udovicom Sredoja Šljukića, čiju je decu Aleksandra i Anu gledao kao svoju iako im nije biološki otac. Razveo se od nje jer Ivana, navodno, nije htela da mu rodi dete, što je Šapića udaljilo od nje, nakon čega je usledio rastanak.

Od hostese do manekenkeMilica Rajačić radila je kao model u agenciji „Tatu“ Mine Zimonjić i povukla se iz modnog biznisa. Dugo godina je bila hostesa na Sajmu automobila. Završila je srednju školu Tehnoart u Beogradu. Pokušala je da upiše umetnički fakultet, ali nije uspela. Slikala se za naslovnu stranu magazina Tatu pirsing i Mobilnog magazina.

Šapić: Ne komentarišem nikada privatni životAleksandar Šapić nije juče želeo da komentariše našu informaciju da će uskoro postati otac. Kako nam je objasnio, on ne govori o svom privatnom životu i to nije nikada činio, ali nije demantovao naša saznanja da on i njegova devojka čekaju prinovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja