NS: Prikupljeno nekoliko hiljada potpisa
Foto: Tanjug

NS: Prikupljeno nekoliko hiljada potpisa

Politika -
Presek prikupljenih potpisa će se praviti nakon nekoliko dana kada će se preciznije znati koliko je potpisa u Vojvodini prikupljeno, rekao je gradonačelnik Novog Sada

BEOGRAD - U Novom Sadu je prikupljeno nekoliko hiljada potpisa za smenu vojvođanske vlasti, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i najavio da će se ta akcija proširiti na sve opštine i gradove u Vojvodini.

Presek prikupljenih potpisa će se praviti nakon nekoliko dana kada će se preciznije znati koliko je potpisa u Vojvodini prikupljeno. Očekujem da ćemo u kratkom roku doći do "respektabilnog" broja potpisa koji bi podržali našu inicijativu i zahteve koji su istaknuti u petak na protestu u Novom Sadu", rekao je Vučević.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je i koliko građane Vojvodine koštalo održavanje protesta u Novom Sadu, Vučević je odgovorio da građane ništa nije koštalo održavanje tog protesta i dodao da "nas mnogo više košta svaki sekund Bojana Pajtića na vlasti u pokrajinskoj vladi".

On je dodao da je samo Gradsko saobraćajno preduzeće iznajmilo autobuse za prevoz građana koji žive u prigradskim naseljima Novog Sada i da je zato plaćena odgovarajuća naknada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track