KAO U FILMU: Dačić i Dinkić zajedno protiv Vučića?
Foto: Zorana Jeftić

Tajna večera lidera socijalista i URS

KAO U FILMU: Dačić i Dinkić zajedno protiv Vučića?

Politika -
Premijer i ministar sreli se u petak veče na splavu „Plej“ na proslavi poslednje klape filma „November Man“ i pola sata se došaptavali

BEOGRAD - Ima neka tajna veza...Premijer Ivica Dačić i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić sreli su se u petak veče na splavu „Plej“, na proslavi poslednje klape filma „November Man“ i proveli pola sata u došaptavanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Prijateljski razgovorIzvor našeg lista koji se našao na licu mesta tvrdi da su se premijer i ministar došaptavali naočigled zvanica, među kojima je bio i holivudski glumac Pirs Brosnan.- Dinkić i Dačić bili su na proslavi povodom poslednje klape filma „November Man“ u petak na splavu „Plej“. Bilo je mnogo ljudi, zvanica, a oni su u jednom trenutku počeli da se došaptavaju. U prisnom, prijateljskom razgovoru proveli su sigurno oko posla sata jer su već počeli da „bodu oči“. Zamislite, svi ćaskaju, neke od zvanica igraju, svuda smeh, a njih dvojica šapuću nešto jedno drugom na uvo - kaže izvor našeg lista.Olga ili rekonstrukcijaSad, malo je verovatno da Dačić i Dinkić nisu pričali o rekonstrukciji Vlade, glavnoj temi poslednjih desetak dana u medijima i na koji način zajedno postupiti prema lideru SNS Aleksandru Vučiću, ali lider SPS za Kurir tvrdi da je upravo tako bilo.- Koja budala bi pored Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko pričala o rekonstrukciji Vlade? To je bio parti povodom završetka snimanja filma - poručio je Dačić.Dinkić u toku jučerašnjeg dana nije odgovorio na SMS.

Zna se ko donosi promene, a ko voli foteljeZorana Mihajlović, ministar iz redova SNS, na pitanje da li postoji bojazan da SPS i URS dogovaraju nešto protiv naprednjaka kaže da SNS interesuje samo kako da od Srbije naprave bolje mesto za život.- Građani Srbije znaju sve, i ko donosi promene i ko voli fotelje. Nas u SNS interesuje samo kako ćemo da uradimo što više, a sada je pokretanje privrede i rast ekonomske aktivnosti ispred nas - kaže Mihajlović i dodaje:- Treba analizirati greške, da li je bilo dobro da finansije i privredu vodi jedan čovek, nisam sigurna. Mnogo je posla, bojim se da to prevazilazi jednog čoveka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja