SRPSKI NAROD NEĆE DOZVOLITI DA IM OPŠTINE VODE ONI KOJI SU OSVOJILI 1 ILI 2 ODSTO GLASOVA Oglasio se Radoičić posle fijaska izbora
Foto: Kosovo online

SRPSKI NAROD NEĆE DOZVOLITI DA IM OPŠTINE VODE ONI KOJI SU OSVOJILI 1 ILI 2 ODSTO GLASOVA Oglasio se Radoičić posle fijaska izbora

SRBI NA KIM -

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, posle fijaska Kurtijevih izbora na sveru KiM, zahvalio se sunarodnicima na dokazanom patriotizmu.

"U ime Srpske liste i svoje lično ime, želim da kažem veliko hvala mojim sunarodnicima iz Leposavića, Zvečana, Kosovske Mitrovice i Zubinog Potoka na ko zna koji put dokazanom patriotizmu, dostojanstvu, časti i jedinstvu", poručio je Radoičić i dodao:

"Onima koji misle da sa jedan ili dva odsto glasova mogu da vode opštine na severu, imam da poručim da im srpski narod to nikada neće dozvoliti".

Izlaznost je bila 3,47 odsto, a 0,029 upisanih srpskih birača, to jest njih 13.

"Na nama je da zajedno sa našom državom Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nastavimo borbu za očuvanje mira i prava Srba da žive svoji na svome. Nadam se da su svi dobro razumeli jasnu poruku koju im je srpski narod sa severa Kosova i Metohije danas poslao", naveo je Radoičić i na kraju dodao:

"Živela Srbija"!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track