Marković: Bolje je živeti u Jagodini nego u Beogradu
Foto: Marina Lopicic

Poslednja sednica gradske skupštine

Marković: Bolje je živeti u Jagodini nego u Beogradu

Srbija -
Mi smo jedinstven slučaj, ne samo u Srbiji, već i u Evropi. To jedinstvo je dalo rezultat tako da se mi razlikujemo od drugih gradova, naveo je predsednik jagodinske skupštine

JAGODINA - Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da je došlo vreme da je bolje živeti u Jagodini, nego u Beogradu, i da svako jagodinsko selo izgleda bolje nego pojedine beogradske mesne zajednice.

"Ja sam u političkoj kampanji obišao skoro sve gradove i sela. Pre neki dan sam bio u Ripnju - to je beogradska mesna zajednica. Ne postoji selo na teritoriji Jagodine koje izgleda tako loše kao Ripanj. Na putevima su krateri, nemaju ni gradsku vodu, bunari su presušili, trebaju vam ribarske čizme da biste otišli na pijacu", kazao je Marković na sednici Skupštine grada.

Marković je na poslednjoj ovogodišnjoj sednici gradske skupštine, na kojoj je usvojen budžet za 2014. godinu, zahvalio odbornicima na jedinstvu i zato što su radili u korist žitelja Jagodine.

"Mi smo jedinstven slučaj, ne samo u Srbiji, već i u Evropi. To jedinstvo je dalo rezultat tako da se mi razlikujemo od drugih gradova. Kada odete u neki drugi grad, onda vidite kako izgleda vaš grad, vaša sela. Ponosimo se onim što smo uradili", rekao je predsednik jagodinske skupštine.

Odbornici su usvojili budžet za 2014. godinu od 2,8 milijardi dinara što je neznatno više od ovogodišnjeg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track