Najnovije vesti

NEZAPAMĆEN INCIDENT: Besna učenica napala nastavnika muzičkog!
Foto: Kurir štampano

U osnovnoj školi u Aleksincu

NEZAPAMĆEN INCIDENT: Besna učenica napala nastavnika muzičkog!

Srbija
Kad sam prišao da zatvorim vrata, ona ih je udarila nogom usled čega sam zadobio udarac u lice, kaže nastavnik Dačić

ALEKSINAC - Strašno!
G. S., učenica sedmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ u Žitkovcu, napala je i povredila nastavnika muzičkog Dragišu Dačića samo zato što ju je zamolio da napusti čas na kojem je samovoljno prisustvovala. Do incidenta je došlo kad je devojčica, revoltirana što joj je naređeno da se vrati u svoje odeljenje, vratima udarila nastavnika u lice. Dačiću su polomljene naočare, zadobio je hematome i ogrebotine. Devojčica je odmah prebačena u bolnicu za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Nastavnik Dačić kaže da je učenicu zatekao na svom času, iako je u to vreme njeno odeljenje imalo informatiku.
- Pitao sam je šta radi na mom času, a ona mi je saopštila da je po odluci direktora i razrednog starešine prebačena iz svog odeljenja u odeljenje kojem je tad trebalo da držim nastavu. Posumnjao sam u to i potražio direktora, koji mi je kazao da ona nije premeštena. Vratio sam se na čas i rekao joj da pokupi stvari i da se vrati u svoje odeljenje. Videlo se da je besna zbog takve odluke jer je demonstrativno napustila učionicu. Nakon nekoliko minuta ponovo je ušla u učionicu. Opet sam joj kazao da izađe, pa je ona izletela, ostavivši otvorena vrata. Kad sam prišao da ih zatvorim, ona ih je udarila nogom usled čega sam zadobio udarac u lice. Shvatio sam da su se stvari otele kontroli, pa smo pozvali Hitnu pomoć i policiju i oni su preuzeli dalju brigu o njoj.
G. S. je prilikom izvođenja iz škole nasrnula na medicinsku ekipu, a potom i na policajce. Pre nekoliko dana napala je i majku.

(D. I. - M. M.)

 

OŠ „Vuk Karadžić“
OŠ „Vuk Karadžić“


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...