ČUDOM ŽIVI: Poplavljena ulica obrušila se na kuću Jakovljevića u Milanovcu!
Foto: Tanjug

Srećom niko nije stradao

ČUDOM ŽIVI: Poplavljena ulica obrušila se na kuću Jakovljevića u Milanovcu!

Srbija -
Vodena bujica koja se kretala ulicom potkopala je potporni zid pored kuće i danas oko 11 časova ogromna količina zemlje s kamenim podzidom sručila se pored objekta zatrpavši i deo prizemlja

GORNJI MILANOVAC - Deo ulice Jakova Obrenovića u Gornjem Milanovcu obrušio se, usled obilnih padavina, na kuću Bisenije Jakovljević (65) i samo zahvaljujući srećnim okolnostima niko nije stradao.

Vodena bujica koja se kretala ulicom potkopala je potporni zid pored kuće i danas oko 11 časova ogromna količina zemlje s kamenim podzidom sručila se pored objekta zatrpavši i deo prizemlja.

Očevici kažu da je sva sreća da u tom trenutku niko nije bio u dvorištu i da se nijedno vozilo nije kretalo ulicom gde je potporni zid visok skoro tri metra. Policija je odmah preduzela mere da obezbedi mesto nezgode i ograničila saobraćaj, a nadležne komunalne službe su izašle da saniraju odvodne vode, kako bi se zaustavilo dalje obrušavanje zemlje.

Ulica se nalazi na oko 300 metara od centra grada, a stručnjaci kažu da je to posledica neadekvatnog izvođenja radova na njenoj izgradnji pre dvadesetak godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track