Ministar se probio do Osečine: Stefanović sa policajcima sklanja drvo sa puta!
Foto: KURIR

Neprohodno

Ministar se probio do Osečine: Stefanović sa policajcima sklanja drvo sa puta!

Srbija -
Stefanovićje u Valjevu boravio i kasno sinoć kada je, prema njegovim rečima, reka Kolubara dostigla ogroman nivo i pozvao nadležne da spreče njeno izlivanje
1 / 6 Foto: KURIR

VALJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je danas najpre boravio u Valjevu, uspeo je da se sa pripadnicima Žandarmerije probije do Osečine.

On je u Valjevo najugroženijim pripadnicima stanovništva doneo hranu i vodu, a na putu ka Osečini su na gotovo svakih 500 metara nailazili na velika stabla koja je na put nanela bujica, a koja su im otežavala kretanje.

Ministar je u Osečini tamošnjim stanovincima dostavio hranu, vodu i ostale najneophodnije namirnice.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas ranije stigao je u Valjevo, na putu ka Osečini, gde je najugroženijem stanovništvu dopremio hranu i vodu.

Stefanovićje u Valjevu boravio i kasno sinoć kada je, prema njegovim rečima, reka Kolubara dostigla ogroman nivo i pozvao nadležne da spreče njeno izlivanje.

Ministar Stefanović, koji je sa pripadnicima Žandarmerije krenuo iz Valjeva ka Osečini, bio je prinuđen da, zbog klizišta i stabla koje je preprečilo put, nastavi alternativnim pravcem.

Foto: MUP
Foto: MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track