MUNJE I GROMOVI: Snažno nevreme protutnjalo Srbijom!

Na udaru Ciklona

MUNJE I GROMOVI: Snažno nevreme protutnjalo Srbijom!

Srbija -
Jaka kiša i nevreme praćeno grmljavinom zahvatilo je Beograd, Niš, Sombor i još nekoliko gradova širom Srbije. Osim poplavljenih ulica pojedini delovi Niša ostali su bez struje

I večeras, snažno nevreme protutnjalo je širom Srbije. Grmljavina i pljusak u više gradova Srbije. Zbog nevremena u Beogradu i jake kiše koja je padala više od pola sata, neke raskrsnice i ulice su bile blokirane zbog velike količine vode, ali se situacija normalizuje kako se voda polako povlači.

U Nišu je, za nešto više od tri sata uz jaku grmljavinu palo je 58 litara kiše po metru kvadratnom, podaci su sa Hidrometeorološke stanice u niškoj tvrđavi, javlja dopisnik RTS-a.

Protivgradna odbrana dejstvovala je na područjima Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana i Niša. Centralne gradske ulice su poplavljene što je u Nišu postalo uobičajeno posle velikih padavina.

Najkritičnije je bilo na Bulevaru 12. februar dok su ekipe vodovoda izvlačile vodu kod nadvožnjaka nedaleko od hale Čair a voda je prodrla i u podzemni prolaz u centru grada. Pojedini delovi Niša ostali su bez struje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja