Hebron hoće da se pobratimi sa Kraljevom
Foto: Wik

Poseta palestinskog ambasadora

Hebron hoće da se pobratimi sa Kraljevom

Srbija -
Imamo dosta prijatelja u Kraljevu. Delegacija palestinske vlade iprivrednici prošle godine su bili u Kraljevu. Nastojimo da nalazimo zajedničke mogućnosti i da održavamo saradnju sa Kraljevom, kako bismo mogli zajedno da radimo, rekao je ambasador Palestine u Srbiji.

KRALJEVO, 18. septembra (Tanjug) - Gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić primio je danas palestinskog ambasadora u Srbiji Mohameda Nabhana i konzula Talal Elzika, a tema sastanka je bilo bratimljenje gradova Hebrona i Kraljeva.

Ambasador Mohamed Nabhan rekao je na sastanku da Hebron želi da se pobratimi sa Kraljevom, jer kako je rekao, postoji interesovanje da se ostvare veze u raznim oblastima.

“Imamo dosta prijatelja u Kraljevu. Delegacija palestinske vlade iprivrednici prošle godine su bili u Kraljevu. Nastojimo da nalazimo zajedničke mogućnosti i da održavamo saradnju sa Kraljevom, kako bismo mogli zajedno da radimo. Želja nam je da razvijamo odnos u svimo blastima, a ne samo u privredi”, rekao je ambasador Palestine u Srbiji.

Tomislav Ilić, gradonačelnik Kraljeva rekao je delegaciji iz Palestine da je Kraljevo zainteresovano da se pobratimi sa Hebronom,jer imamo sličnosti.

“Pokrenućemo ovu inicijativu u Skupštini. Nadam se da ćemoostvariti saradnju, jer osim privrede i turizam je oblast koja možeda se proširi”, izjavio je Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track