UDOMIMO PABLA: Neka bude vaš ljubimac!

Velika maza

UDOMIMO PABLA: Neka bude vaš ljubimac!

Srbija -
Pronađen je na deponiji u najlonu bez hrane i vode na 40 stepeni u jako lošem stanju

Iz Udruženja za brigu o napuštenim životinjama "Beta" apeluju na ljude koji su dobre volje da hitno udome psa Pabla koji je velika maza i obožava ljude i decu iako nije imao nimalo lep i ugodan život kakav zaslužuje. Pablo je crnogorski planinski gonič star dve godine koji je pronađen na deponiji smeća na putu između Niša i Zaječara.

Ovako je pronađen
Ovako je pronađen

Zahvaljujući udruženju "Beta " ovaj pas je spašen od sigurne i užasne smrti. Pas je pronađen u najlonu bez hrane i bez vode na plus 40 stepeni u izuzetno lošem stanju. Pablo je bio u potpunosti zanemaren,maltretiran i bolestan.Veterinar je bio zgranut njegovim stanjem.

Pablo danas
Pablo danas

Demodex u poodmakloj fazi, neuhranjenost i strah od ljudi. Ali iako su se ljudi prema njemu loše ponašali on je izuzetno miroljubiv. Obožava decu,druge pse,štence,mačke. Velika je dobrica i mnogo je poslušan . Pablo obožava šeta,trči i da se igra sa lopticama i igračkama.

Pomozite Pablu da ostatak života provede u ljubavi i miru kakav zaslužuje!Nalazi se u Zaječaru, prevoz je obezbedjen .Usvojite divnog Pabla ili mu makar pomozite jer Pablu su potrebni vitamini, šampon protiv demodexa, jača hrana.

DINARSKI RAČUN:200-2464870101025-23Poštanska štedionicasvrha: za PablaUdruženje Beta poziv na broj nije potrebanDEVIZNI RAČUN:IBAN: RS35200246487010100389S.W.I.F.T. : SBPORSBGBanka Poštanska štedionicaKraljice Marije 3, 11000 Beograd - filijala ZajecarKontakt telefon: 0694502382 i 0694512382

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja