ŽEDNI ZBOG VANDALA: U Gornjem Milanovcu javne česme zatvorene jer ih stalno lome
Foto: Nebojša Mandić

Slučaj prijavljen policiji

ŽEDNI ZBOG VANDALA: U Gornjem Milanovcu javne česme zatvorene jer ih stalno lome

Srbija -
Direktor Božidar Vučetić je rekao da je lično naredio da se u fontani isključi voda, jer nepoznate osobe lome česme i stvaraju ogromne štete. On je rekao da je u aprilu sređena fontana sa česmama za šta je utrošeno 153.000 dinara, ali da su za tri dana sve polomljene i pobacane po parku

GORNJI MILANOVAC - Čitavo leto i na tropskim temperaturama u Gornjem Milanovcu ne radi ni jedna javna česma, na osnovu odluke koju je doneo direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić.

Na ovakvo stanje reagovali su građani koji su uputili pismo lokalnoj samoupravi, protestujući zbog izgradnje fontane sa pet česama u centralnom parku, a od kojih ni jedna ne radi.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić je rekao da je lično naredio da se u fontani isključi voda, jer nepoznate osobe lome česme i stvaraju ogromne štete. On je rekao da je u aprilu sređena fontana sa česmama za šta je utrošeno 153.000 dinara, ali da su za tri dana sve polomljene i pobacane po parku.

"Sve je prijavljeno policiji, a da smo ponovo platili 153.000 dinara za tri dana bi opet sve polomili i postavlja se pitanje ko će to da plaća jer divljanju i štetama nema kraja", rekao je Vučetić, pokazujući mesingane delove česama u kancelariji. Direktor je izjavio da je uputio zahtev Opštini da se postavi video nadzor, ali na to niko nije odgovorio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track