PLJUŠTALE UVREDE: Funkcioneri SPS čašćavali jedan drugog sa budaletino i džukelo?!
Foto: Dragana Udovicic

Puna usta ružnih reči u Gornjem Milanovcu

PLJUŠTALE UVREDE: Funkcioneri SPS čašćavali jedan drugog sa budaletino i džukelo?!

Srbija -
Na burnoj sednici opštinskog veća Dragan Kamaljević je stranačkog kolegu Jovicu Carevića optužio da gleda lični interes

GORNJI MILANOVAC - Član Opštinskog veća Gornjeg Milanovca i odbornik Socijalističke partije Srbije (SPS) Dragan Kamaljević optužio je danas na sednici Opštinskog veća svog stranačkog kolegu predsednika Jovicu Carevića da kao direktor javnog preduzeća za puteve ne radi savesno, nakon čega su njih dvojica počeli da se međusobno vređaju.

Kamaljević je u nekoliko navrata optužio Carevića, koji je i predsednik Opštinskog odbora SPS-a, da budžetski novac troši "prema svome nahođenju" i ne poštuje odluke mesne zajednice pri čemu "gleda lični interes" On je rekao da je Carević, na primer, u selu Dragolj počeo da radi put za četiri kuće od kojih u dve niko ne živi, a dve imaju po tri člana od kojih je najmlađi 30 godina, dok je u obrazloženju za izgradnju puta navedeno da u selu ima dosta dece.

"Carević je izbegao da kupi kamion kako bi napravio pare da svome sinu isplati štetu, po sudskoj presudi, od 420.000 dinara koja je nastala zbog neraščišćenog snega na putu, a niko ne odgovora", rekao je Kamaljević. On je predložio da se pokrene pitanje odgovornosti direktora (Carevića) jer preduzeće na čijem je čelu nije odradilo svoj posao i da je "posledica svega da sin tuži očevu firmu".

Zbog tih optužbi Carević je Kamaljeviću rekao: "Dosta laži budaletino jedna", a Kamaljević mu je sa govornice odgovorio: "Sram te bilo, džukelo jedna". Posle sednice Kamaljević, koji je dugogodišnji odbornik SPS-a, rekao je novinarima da traži odgovornost direktora koji je "svojim neradom doprineo da dođe do šteta i sudskih sporova", a Carević nije hteo da komentariše zbivanja na sednici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track