OPREZ! Sumaglica smanjuje vidljivost na putevima
Foto: Reuters 30 11 2015

Auto-moto savez Srbije upozorava

OPREZ! Sumaglica smanjuje vidljivost na putevima

Srbija -
BEOGRAD -Sumaglica je večeras prisutna na većini puteva u Srbiji zbog koje je vidljivost smanjena, ali za sada ne utiče bitnije na obavljanje saobraćaja, osim na području Palića, Novog Sada, Požege i Loznice gde magla smanjuje vidljivost ispod 200 metara što otežava vožnju i usporava saobraćaj.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS) magla se očekuje i kasnije večeras prvenstveno na putevima u nižim predelima i pored rečnih tokova.

Apel vozačima stiže i iz JP "Putevi Srbije" da zbog magle i smanjene vidljivosti budu posebno oprezni na deonicama gde su započeti radovi. Prema informacijama štaba zimske službe "Puteva Srbije" zabrana za šlepere i kamione važi na putnim pravcima Šabac-Volujac-Zavlaka-Banja Badanja-Krupanj-Gračanica i Koceljeva-Valjevska Kamenica.

"Putevi Srbije" su saopštili i da su na auto-putu E-75, pre petlje Vrbas-Srbobran, završeni radovi na popravci dilatacionih spojnica na mostu, na levoj traci pravca Subotica-Beograd i da je saobraćaj normalizovan.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track