SMEDEREVSKA PALANKA; Izabrano novo rukovodstvo opštine
Foto: Zorana Jevtić

SNS i Treća Srbija

SMEDEREVSKA PALANKA; Izabrano novo rukovodstvo opštine

Srbija -

SMEDEREVSKA PALANKA - Početak današnje 6. sednice SO Smed Palanka je počeo dopunom Dnevnog reda od strane dvadeset odbornika SNS koji su potpisali zahtev i pokrenuli proceduru za smenu i izbor novih predsednika i zamenika Skupštine opštine i Opštine Smederevska Palanka, tako da je pomalo budžet za narednu godinu ostao u senci izbora novog rukovodstva.

Nakon obavljanja izborne procedure za nove rukovodioce su izabrani. Nikola Vučen (Treća Srbija) predsednik Skupštine opštine, Dragan Minić (SNS) zamenik predsednika Skupštine opštine, Toplica Pintorović predsednik opštine i Milica Despotović zamenik predsednika opštine.

Za nove članove Opštinskog veća su izabrani Bojan Pavić, dr Nenad Pavlović, dr Snežana Bajović, Zoran Ljubisavljević, Slobodan Matorkić, Nemanja Mlađenović, Zoran Živković, Bojan Nikosavić, Marijana Ljubičić, Ivica Miljković, Živan Milović.

Za razrešenje su glasali svi prisutni odbornici njih 41, dok je za postavljenjenje glasalo 30 odbornika, pošto su odbornici DS napustili salu kada je bilo glasanje za izbor predsnika opštine i skupštine.Na kraju je usvojen i budžet sa glasovima 27 odbornika uz amandman Rodoljuba Stanimirovića da se neka sredstva preraspodele, kaže se u saopštenju novoizabranog rukovodstva opštine Smederevska Palanka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja