Najnovije vesti

NEMA DOČEKA: Umesto za slavlje, grad Vranje uplatio novac za lečenje bolesne dece
Foto: Aleksandar Jovanović

Poziv svima da se uključe u akciju

NEMA DOČEKA: Umesto za slavlje, grad Vranje uplatio novac za lečenje bolesne dece

Srbija

VRANJE - Umesto za organizovanje novogodišnje proslave, Grad Vranje uplatio je na namenski račun za lečenje dece i mladih obolelih od malignih i drugih teških bolesti obećanih 650.000 dinara, potvrđeno je danas iz kabineta gradonačelnika Vranja.

Sa ovom uplatom Grada, na računu je sada ukupno 664.500 dinara.

Gradsko veće donelo je odluku da se iz budžeta izdvoji pola miliona dinara, a kako neće biti organizovanog dočeka Nove godine, opredelili smo još 150.000 dinara - kaže gradonačelnik Slobodan Milenković.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

On je podsetio da je usvojen pravilnik, utvrđeni kriterijumi i formirana komisija koja će odobravati sredstva sa namenskog računa za lečenje dece i mladih od najtežih bolesti, navode Južne vesti.

Milenković kaže da je ceo proces transparentan i pozvao sve ljudi dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju i koliko mogu, uplate novac na račun čiji je broj 840-3878741-25.

Podsećamo da je Grad otvorio namenski račun kako bi se pomoglo deci i mladima koji se leče od najtežih bolesti i je najavljeno i da će, umesto za organizovanje novogodišnje proslave, novac biti uplaćen na taj račun.

(I.M./Južne vesti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...