VRANJE: Maturanti nagrađeni za afirmaciju škole
Foto: T.S.

GIMNAZIJALCI DOBILI DIPLOME

VRANJE: Maturanti nagrađeni za afirmaciju škole

Srbija -

Šezdeset maturanata dobilo je zahvalnice za afirmaciju škole, humanitarni rad i rezultate koje su postigli na takmičenjima u toku školske godine

U Gimnaziji „Bora Stanković“ svečano su dodeljene diplome, uručene nagrade đaku generacije, najboljem sportisti i dodeljene zahvalnice maturantima koji su doprineli afirmaciji škole.

Tamara Nedeljković je đak generacije, a najbolji sportista generacije je Aleksa Jovanović. Milena Filipović nagrađena je zbog celokupnih zalaganja u toku školovanja i za sva učešća na nivou grada i škole u okviru kulturnih dešavanja. Šezdeset maturanata dobilo je zahvalnice za afirmaciju škole, humanitarni rad i rezultate koje su postigli na takmičenjima u toku školske godine.

foto: T.S.

Suzana Mišić Stanković, direktorka vranjske Gimnazije, naglašava da je ovo treća godina zaredom da škola nagrađuje i pohvaljuje najbolje učenike.

- Na osnovu pravilnika o pohvaljivanju i nagrađivanju proglašavamo đaka generacije i pohvaljujemo učenike, to su kriterijumi kojih se držimo. Uzima se u obzir celokupan uspeh - maturski rad, rezultati u završnom razredu i njihovo zalaganje tokom školovanja za protekle četiri godine. Svi ti učenici javno su pohvaljeni na nastavničkom veću.

Nakon sednice nastavničkog veća uručene su im nagrade i zahvalnice 16. juna. To je velika motivacija za učenike. Uvek treba nagraditi i pohvaliti učenike, kakav god da je doprinos, to je vrlo važno - rekla je direktorka Stanković.

Kurir / T. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track