BOJAN IZ KURŠUMLIJE OBEĆAO DA ĆE U ZATVOR SA STOKOM, A ONDA JE NESTAO:  Niko ne zna gde je, policajcima naređeno da ga pronađu i sprovedu u ćeliju!
Foto: Facebook Printscreen

ne znaju ni kome je ostavio stoku na čuvanje

BOJAN IZ KURŠUMLIJE OBEĆAO DA ĆE U ZATVOR SA STOKOM, A ONDA JE NESTAO: Niko ne zna gde je, policajcima naređeno da ga pronađu i sprovedu u ćeliju!

Srbija -

Bojan Radovanović (27) iz Novog Sela kod Kuršumlije, prema nezvaničnim saznanjima, nije se juče sa stokom i kokoškama pojavio na izdržavanju kazne u Okružni zatvor u Prokuplju, već je nestao, a sud je naredio policiji da ga nađe i sprovede u zatvor.

Prekršajni sud je Radovanoviću nekoliko puta "progledao" kroz prste, ali ih je zloupotrebio. U sudu naglašavaju da su posebno bili „blagonakloni“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret tako što su mu omogućili da plati kaznu na rate ili da je odloži na određeni period.

Kako se sada nije pojavio u zatvoru, sud je odlučio da ga policajci nađu i sprovedu u zatvor gde treba da odsluži kaznu od 40 dana. Nije poznato gde se nalazi Radovanović, niti kome je ostavio stoku na čuvanje.

Podsetimo, nakon što mu je stigao poziv za izdržavanje kazne zatvora, a on ponudio da kaznu izdržava sa stokom koju poseduje na svojoj farmi, jer navodno nema ko da se brine o životinjama, iz Prekršajnog suda u Prokuplju ističu da je Bojan Radovanović (36) iz Novog sela kod Kuršumlije više puta kršio Zakon o bezbednosti saobraćaja, te da će se kad bude nađen odmah sprovesti u zatvor - ali bez stoke i kokoški.

Predsednik Prekršajnog suda Slađana Drašković demantovala je informacije koje su se pojavile u medijima da Radovanović ide na izdržavanje kazne zbog neregistrovane prikolice, već da se radi samo o jednom od nekoliko teških prekršaja koje je napisala tokom kontrole kuršumlijska saobraćajna policija.

"Od pet prekršaja koja mu se stavljaju na teret u prekršajnoj prijavi policije, bar tri su po zakonu o bezbednosti saobraćaja teška dela protiv bezbednosti, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, u pijanom stanju, odbijanju alkotestiranja", tvrdi Drašković.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track