STIŽE 2.000 ANĐELA PAKLA: Milijarderi na dva točka u Jagodini
Foto: Shutterstock

bajkeri

STIŽE 2.000 ANĐELA PAKLA: Milijarderi na dva točka u Jagodini

Srbija -

U Jagodini će od 29. maja do 5. juna boraviti više od 2.000 bajkera, članova moto-grupe Anđeli pakla iz celog sveta, a povodom održavanja godišnjeg skupa moto-grupe Hels ejndžels, najavio je predsednik jagodinske skupštine Dragan Marković Palma.

Marković je objasnio da takozvani bajkeri nisu ljudi koji razbijaju i lome, kako to neki žele da prikažu.

foto: Dragan Kadić

- Među ovih 2.000 bajkera koji dolaze u Jagodinu iz celog sveta, sa svih kontinenata, ima 15 milijardera, 300 vlasnika velikih firmi, a njih 120 zapošljava po 1.500 radnika u svojim kompanijama. Oni dolaze sa ženama i decom. Jagodina će u to vreme predstavljati Srbiju za ceo svet. Oni imaju prijatelje u celom svetu i više stotina miliona posetilaca društvenih mreža čuće za Jagodinu - rekao je Marković.

Anđeli pakla su međunarodni motociklistički klub čiji članovi voze prvenstveno motocikle „harli dejvidson“. Klub su osnovali veterani iz Drugog svetskog rata, a vožnja bučnim motorima za njih je način života. Iako sve bajkerske grupe tvrde da nisu kriminalne organizacije, brojni članovi Hels ejndželsa su optuženi zbog iznuda, trgovine drogom i krađa.

(Kurir.rs/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track