POKRAJINSKA VLADA: Mirović i Udovičić obišli rekonstruisani Gradski stadion u Subotici!
Foto: Promo

POKRAJINSKA VLADA: Mirović i Udovičić obišli rekonstruisani Gradski stadion u Subotici!

Srbija -

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišli su danas Gradski stadion u Subotici, na kom je izvršena rekonstrukcija fudbalskog terena, atletske staze, svlačionica i pratećih prostorija.

  • Realizacija ovog velikog projekta dogovorena je na zajedničkoj sednici Republičke i Pokrajinske vlade, i na ovom primeru vidimo da kada zajedno radimo rezultati ne mogu izostati - rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, istakavši da sada sportisti imaju kvalitetnije uslove za treniranje.

On je istakao da Grad Subotica priprema projekat i za rekonstrukciju drugog dela tribina, te dodao da očekuje da Gradski stadion kompletno bude renoviran u naredne dve godine.

  • Za nekoliko dana ćemo imati potpisan ugovor za rekonstrukciju stadiona u Zrenjaninu, i na tim, konkretnim primerima, pokazujemo da predano radimo kako bismo u svim sredinama izgradili što bolju sportsku infrastrukturu - kazao je predsednik Mirović.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je ovaj sportski objekat danas ponos Subotice, istakavši da je cilj da u budućnosti taj grad postane sedište sportskog turizma.

  • Subotica je posle 40 godina, zahvaljujući Republičkoj i Pokrajinskoj vladi, dobila atletsku stazu i moderan fudbalski teren, zahvaljujući kome će u budućnosti naš grad biti domaćin velikim fudbalskim utakmicama i takmičenjima - izjavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja