VAŽAN DAN ZA VRANJE: Vučić sutra svečano otvara Hirurški blok
Foto: T.S.

godina na izmaku bila je uspešna

VAŽAN DAN ZA VRANJE: Vučić sutra svečano otvara Hirurški blok

Srbija -

VRANJE - Kruna našeg rada jeste završetak Hirurškog bloka koji će u subotu svečano pustiti u rad predsednik Srbije Aleksandar Vučić”, rekao je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković na godišnjoj konferenciji za medije na kojoj su sumirani rezultati rada kako lokalne samouprave tako i Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

foto: T.S.

Prema njegovim rečima godina na izmaku bila je uspešna, a značajni rezultati postignuti su u realizaciji kapitalnih projekata, komunalnoj infrastrukturi, stabilizaciji i konsolidaciji finansija kao i društvenoj i socijalnoj oblasti.

1 / 5 Foto: T.S.

“U 2018. učinilo smo sve da poboljšamo život naših sugrađana, generalno mogu da kažem da je bila uspešna. Kruna našeg rada jeste završetak Hirurškog bloka koji će u subotu svečano pustiti u rad predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Mnogo je truda uloženo da se završi ovaj kapitalni projekat za koji su mnogi Vranjanci već pomislili da neće nikad biti završen, poput tzv Novog Doma kulture, ili hotela u Vranjskoj Banji. I sami znate da je sama izgradnja potpuno stala 2012. a da smo zahvaljujući naporima svih u tom lancu uspeli da radovi otpočnu juna 2017. a da se sutra Hirurški blok zvanično pusti u rad. Dobijene su sve saglasnosti i dozvole za probni rad “, rekao je Milenković.

foto: T.S.

Kao značajnu kapitalnu investiciju on je izdvojio izgradnju vrtića u naselju Raška. Ovaj projekat grad realizuje sa Ministarstvom privrede. Investicija vredna 191 milion dinara,, od toga 50 odsto je učešće lokalne samouprave. Ulaganje u Slobodnu zonu Bunuševac je prema njegovim rečima jedan od prioriteta sa ciljem stvaranja infrastrukturnih preduslova za dolazak investitora, za završetak obilaznice ostala je jedna četvrtina trase za sledeću godinu.

foto: T.S.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track