I NA RASPUSTU MOGU U ŠKOLU: Đacima lozničke škole organizovane radionice crtanja, plesa, matematike...
Foto: T.Ilić

aktivnosti za školarce

I NA RASPUSTU MOGU U ŠKOLU: Đacima lozničke škole organizovane radionice crtanja, plesa, matematike...

Srbija -

Za đake je počeo drugi deo zimskog raspusta, ali loznički školarci od šest do 16 godina ukoliko im bude dosadno i naredne dane ostanu u Loznici vreme mogu i sledeće dve sedmice provesti u OŠ ''Kadinjača''. Ova škola četvrti zimski raspust zaredom svakodnevno, od 4. do 14. februara, organizuje svakog radnog dana po dve interesantne zimske radionice, od 10 i 11:30 časova.

Đacima će moći da se zabave, nešto nauče, ili naprave dolazeći na “Slatku radionicu”, “Zanimljivu matematiku”, “Igramo se na engleskom”, “Lavirint uma”, “Pevamo uz karaoke”, “Putujemo kroz vreme i mesta”, “Hoću da ti kažem'”, “Likovnu radionicu”, “Umetničku radionicu”, “Plesom do zvezda”, “Ogledom do nauke”, “Bonton-lepo ponašanje” i “U zdravom telu…”.

Šestog februar će i za učenike sa posebnim potrebama, od 10 do 12 sati, biti organizovane društvene igre. U školi objašnjavaju da su kao i prethodne tri godine radionice pre svega zabavnog karaktera, osmišljene tako da kod dece razvijaju učenje, maštu i kreativnost.

Zimske radionice otvorene su za sve učenik bez obzira koju školu pohađaju, a u ’’Kadinjači’’ očekuju ponovo dobru posetu. Na prošlim radionicama redovno je bilo po najmanje četrdesetoro dece, a znalo je da ih bude i stotinak. Inače, ovakvo druženje na zimskom raspustu organizuje samo ova škola.

(Kurir.rs/T.Ilić/Foto: T. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track