Srpsko-italijanski sajam kamena u Kragujevcu

Srpsko-italijanski sajam kamena u Kragujevcu

Srbija -
Plan je da u Kragujevac dovedemo veliki broj izlagača, a i interesovanje za prateće manifestacije uz taj sajam je veliko, ističe se u saopštenju i dodaje da je cilj da taj sajam postane jadan od najznačajnijih u regionu jugoistočne Evrope

BEOGRAD - Poslovno udruženje "Kamen Srbije" organizuje sutra i prekosutra posetu delegacije italijanskog grada Verone Kragujevcu, tokom koje treba da bude dogovorena organizacija srpsko-italijanskog sajma kamena "Stone Expo 05 - Marmomač Serbia" u Kragujevcu, saopštilo je danas to udruženje.

Za zajedničku organizaciju tog sajma u 2013. godini prethodno je sklopljen sporazum o strateškom partnerstvu.

Plan je da u Kragujevac dovedemo veliki broj izlagača, a i interesovanje za prateće manifestacije uz taj sajam je veliko, ističe se u saopštenju i dodaje da je cilj da taj sajam postane jadan od najznačajnijih u regionu jugoistočne Evrope.

Poslovno udruženje za eksploataciju i preradu kamena i prateću industriju "Kamen Srbije" podseća da je od 15. do 18. marta ove godine u Kragujevcu četvrti put organizovalo međunarodni sajam kamena i prateće industrije Stone ekspo 04 - Kragujevac 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track