PREDŠKOLSKA USTANOVA VRANJE: Upis u vrtiće elektronskim putem, evo kako
Foto: Kurir/T.S.

konkurs od 4. do 15. maja 2020.

PREDŠKOLSKA USTANOVA VRANJE: Upis u vrtiće elektronskim putem, evo kako

Srbija -

VRANJE - Svi roditelji zainteresovani za upis dece za radnu 2020-21. godinu moći će u ovom periodu da podnesu zahtev za upis elektronskim putem – preko Portala E-uprava/usluge E-vrtić, saopšteno je iz Predškolske ustanove u Vranju.

Konkurs za upis dece u PU ,,Naše dete'' u Vranju biće raspisan od 4. do 15. maja 2020. godine. Neophodno je da roditelji popune obrazac Prijava za upis, a Ustanova ima mogućnost, uz saglasnost roditelja, da pribavi službenim putem izvod iz matične knjige rođenih, kao i dokumentaciju o radnom statusu roditelja.

foto: Kurir/T.S.

Roditeljima koji nemaju mogućnost da prijave dete elektronskim putem, biće omogućeno da nakon završetka vanrednog stanja, to učine u prostorijama Komisije za upis Predškolske ustanove ,,Naše dete'', a o čemu će biti naknadno obavešteni.

Dodatnu dokumentaciju za upis u slučajevima kada postoji neka specifičnost u statusu deteta, odnosno roditelja (kada roditelji nisu državljani Republike Srbije, za decu sa potrebom za dodatnom podrškom, za decu samohranih roditelja ili iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite) biće potrebno da roditelji dopune i pošalju na mejl: vranje.nasedete@gmail.com.

foto: Kurir/T.S.

Sve informacije u vezi sa upisom i dostavljanjem dodatne dokumentacije dok traje Konkurs za upis, roditelji mogu dobiti na mejl: vranje.nasedete@gmail.com.

O svim detaljima upisa, proceduri i potrebnoj dokumentaciji roditelji će biti blagovremeno informisani putem sajta Ustanove www.nasedetevr.rs, zatim facebook stranice ,,Vremena radosti'' i putem medija, stoji u saopštenju PU,, Naše dete''.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track