Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić – Podrška našem dragom Bati
Foto: Kurir

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić – Podrška našem dragom Bati

Srbija -

U trenucima kada se Anđelko Vučić suočava sa bolešću i životnom borbom protiv virusa korona, najgori od svih izvođača prljavih medijskih radova, Ivan Ivanović iznosi besmislene optužbe na račun njegovog sina, predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovim je zaista medijski klan oko Dragana Đilasa dotakao dno i vreme je da cela Srbija postavi pitanje Ivanoviću i sličnima – Kako vas nije sramota? Zar ste spremni na svaki nizak udarac, na svaku laž, klevetu i uvredu, koje upućujete uvek kada je onom koga napadate najteže? Gospodin Anđelko Vučić je jedna izuzetna ličnost. Čovek koji je časno i na ponos služio Srbiji čitav svoj radni vek. Kada sam imao tu čast da ga lično upoznam shvatio sam odmah koliko je on smiren, dostojanstven, jednostavan i porodičan čovek. Takođe sam odmah postao svestan od kakvog roditelja i kakvog vaspitanja potiču njegovi sinovi, na koje je preneo svoje mnogobrojne ljudske kvalitete.

Većinska Srbija, koja ceni i brani porodicu i porodične vrednosti, umorna je i ogorčena od stalnih napada na porodicu čoveka koji je najviše uradio za zemlju u našoj novijoj istoriji. Misli takve Srbije su u ovim prazničnim danima sa porodicom Vučić, sa nadom i željama za brzo ozdravljenje i oporavak Anđelka Vučića.

Pridružujem se tim željama uz ličnu poruku – Dragi Bato, svi smo uz tebe i tvoju porodicu, znamo da ćeš iz ove borbe izaći kao pobednik, jer si Vučić, a za Vučiće predaja nije i nikada neće biti opcija! Bog te živeo i sačuvao, da nam brzo ozdraviš i da se vratiš svojim najmilijima.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track