SERVER GRADSKE UPRAVE KRUŠEVCA U BLOKADI: Podneta krivična prijava protiv N. N. lica, obaveštena i BIA
Foto: Kurir.rs/Ž.M.

problem

SERVER GRADSKE UPRAVE KRUŠEVCA U BLOKADI: Podneta krivična prijava protiv N. N. lica, obaveštena i BIA

Srbija -

KRUŠEVAC - Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović izjavila je da je Gradska uprava Kruševca podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica posle saznanja je server Gradske uprave u blokadi.

- Službe Gradske uprave su ustanovile da ima problema u funkcionisanju server Gradske uprave. Odmah smo po otkrivanju ovog problema obavestili sve nadležne organe- Policijsku upravu, Bezbednosno-informativnu agenciju, Službu za tehnološki kriminal i podneli smo krivičnu prijavu protiv N. N. lica koje je blokiralo rad našeg servera. Sve službe Gradske uprave rade na rasvetljavanju i na rešavanju ovog problema i u saglasnosti i u kordinaciji sa Osnovnim javnim tužilaštvom očekujemo da se ovaj problem najskorije reši. Inače, bez obzira što se ovo desilo, rad Gradske uprave nije ugrožen, ona potpuno nesmetano radi i obavlja sve svoje funkcije, izjavila je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca za lokalne radio i tv stanice.

Gradska uprava nije objavila zvanično saopštenje o ovom nesvakidašnjem događaju na svom sajtu, kao ni Policijska uprava i Javno tužilaštvo.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track