TRAGEDIJA U KRALJEVU, PREMINULA DEVOJKA ISPRED KOVID AMBULANTE: Došla da se testira pa pala, lekari nisu uspeli da je reanimiraju
Foto: Kurir/J. S.

tuga

TRAGEDIJA U KRALJEVU, PREMINULA DEVOJKA ISPRED KOVID AMBULANTE: Došla da se testira pa pala, lekari nisu uspeli da je reanimiraju

Srbija -

Dvadesetčetvorogodoišnja devojka preminula je u subotu ujutru u Kovid ambulanti kraljevačkog Doma zdravlja.

Prema nezvaničnim informacijama, devojku su u ambulantu doveli pratioci kako bi se testirala na koronu jer je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. U jerdnom trenutku devojka je kolabirala i uprkos silnim naporima lekari, na žalost, nisu uspeli da je reanimiraju.

- Devojka je bolovala od celebralne paralize, bila je vezana za invalidska kolica i došla je sa pratiocem kako bi se testirala. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost naši lekari nisu mogli da je spasu iako su sve učinili, kaže dr Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja Kraljevo.

Prema njenim rečima, nakon što pristignu rezultati PCR testa biće poznato da li je nesrećna devojka bila inficirana korona virusom.

- Devojka se u subotu prvi put javila da obavi testiranje – dodaje dr Krčevinac. - Ovaj tragičan slučaj je ogroman stres i za porodicu, ali i za sve zaposlene lekare i medicinsko odsoblje u Kovid ambulanti.

(Kurir.rs/ J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track