IZDAJEM LUKSUZAN STAN! KO NEMA PARA, NEKA PRESKOČI: Oglas za izdavanje nekretine u Novom Sadu napravio buru na mrežama (FOTO)
Foto: Grad Novi Sad, Printscreen/Facebook

luksuz

IZDAJEM LUKSUZAN STAN! KO NEMA PARA, NEKA PRESKOČI: Oglas za izdavanje nekretine u Novom Sadu napravio buru na mrežama (FOTO)

Srbija -

Cenu nekretnina diktira potražnja, a stanodavci na sve načini pokušavaju da pridobiju klijenta kako bi baš njihova nekretnina prošla što bolje.

Međutim, u tom kreativnom poigravanju, često se desi da umesto pozitivne reakcije, usledi negativna.

Muškarac iz Novog Sada, objavio je oglas na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Izdavanje stanova Novi Sad", a ono što je posebno privuklo pažnju, pored fotografija, jeste i opis u objavi gde navodi da ne želi da mu se javljaju oni koji nemaju para da plate kiriju, kao i da nije njegova krivica što nemaju novac.

Novi Sad, izdavanje stana, oglas
foto: Grad Novi Sad, Printscreen/Facebook

"Izdaje se stan u Radničkoj ulici. U pitanju je LUKSUZ. Cena 400 evra, plus računi i depozit u visini jedne kirije. Stan ima 60 kvadratnih metara, na drugom spratu, Ko nema para neka preskoči oglas, nisam ja kriv za vaše finansije", glasio je propratni tekst oglasa.

"Mislim da ljudi ne razlikuju moderno opremljen i luksuzan stan. Šta je ovde tačno luksuzno? Da li je kauč možda 2000 eura? Da li kupatilo ima automatsku wc šolju? Da li se svetla gase i pale preko govorne komande? Da li stan ima kamere? Da li zgrada ima security u prizemlju zgrade? Itd itd. Ako nema onda nije luksuz, već je samo moderno opremljen. Luksuzni stanovi u Beogradu koštaju 1.000+ mesečno jer jesu luksuz, što malo ko može sebi da plati", jedan je od komentara ispod ovog oglasa.

"Cuj komentara nisam ja kriv za vase finasije pa zbog tog većina neće ući ni da je 100 evra", dodao je drugi korisnik Fejsbuka.

"Ko želi ovakvog stanodavca? Sam je o sebi sve rekao", "Stan je lep, ali ono " nisam ja kriv za Vaše finansije" definitivno kvari utisak!", "Iverica,plastika ,i sintetika nikad nisu i neće biti LUKSUZ!", neki su još od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track