OSTAVIO KRST I CEDULJICU SA TAJNOM PORUKOM: Ko je misteriozni V. koji je ovo napisao? SVI GA TRAŽE (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gojić

OSTAVIO KRST I CEDULJICU SA TAJNOM PORUKOM: Ko je misteriozni V. koji je ovo napisao? SVI GA TRAŽE (FOTO)

Srbija -

Srpsko narodno pozorište objavilo je na svojoj Fejsbuk stranici, da su u garderobi pronašli krst i papir sa nimalo naivnom ljubavnom porukom. U potpisu stoji kratko i jasno: V.

- Kad te sanjam, noći su mi plave. Kad te grlim, jutro duže traje - piše na ceduljici.

Pomozite nam da pronađemo vlasnika - poručuju iz ovog pozorišta.

- U našem pozorištu, kao i na svim mestima gde ljudi dolaze i odakle odlaze, može da se izgubi nešto ili neko, a može i da se pronađe. U pozorištu nikada nećete izgubiti vreme, ali ćete izgubiti pojam o vremenu - piše na ovoj Fejsbuk stranici.

Kako dalje navode, oni uvek sačuvaju sve što publika kod njih izgubi, pa tako izgubljeno postane pronađeno, jer "u pozorištu niko nije izgubljen, može biti samo još uvek nepronađen". ⁣⁣⁣

- Opet, kad se desi da se u pozorištu izgubi ljubav, svim silama se trudimo da toj ljubavi nađemo nova srca da za nju kucaju. Posebno kad je ljubav kao ova - ona za sva vremena, za sve jezike, ona koja se seli kroz prostore i osećanja. ⁣⁣⁣Tražimo vlasnike ove ljubavi, tražimo autora ovih reči, tražimo dvoje kojima su sad dlanovi prazni jer je trag o njima izgubljen. Ili pronađen, kako se uzme. ⁣⁣⁣Javite nam se, čekamo vas. U Pozorištu - poručuju na kraju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track