SVEČANOST U GRADSKOJ UPRAVI KRUŠEVCA Gradonačelnica priredila prijem za najbolje učenike (FOTO)
Foto: Grad Kruševac

manifestacija

SVEČANOST U GRADSKOJ UPRAVI KRUŠEVCA Gradonačelnica priredila prijem za najbolje učenike (FOTO)

Srbija -

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović priredila je prijem za đake koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim takmičenjima, kvizovima i konkursima na republičkim i međunarodnim takmičenjima koja nisu propisana Kalendarom takmičenja i smotri učenika osnovnih i srednjih škola za školsku 2021/2022. godinu.

- Drugi kriterijum je bio da su takmičenja propisana Kalendarom takmičenja i smotri, ali ne i Pravilnikom o utvrđivanju kriterijuma za korišćenje sredstava za stipendiranje i nagrađivanje učenika i studenata grada Kruševca. Radi se o različitim oblastima u kojima su se đaci takmičili. U pitanju su takmičenja iz poznavanja stranih jezika, matematike, lingvistike, likovnih konkursa, muzike, sporta... Bitna je i podrška roditelja i škole, zalaganje nastavnika i profesora i pre svega ljubav i želja dece da vredno i posvećeno rade - izjavila je čelnica lokalne samouprave.

1 / 6 Foto: Grad Kruševac

Gradonačelnica se zahvalila đacima na uspesima koje su postigli, kao i na trudu, radu i požrtvovanju, jer je to, prema njenim rečima, ujedno i uspeh Grada i njegova najbolja promocija.

Učenici su dobili knjige kao simboličan poklon i podstrek za dalje napredovanje i uspeh.

(Kurir.rs/Ž.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track