LEPA ĐURĐA DAJE NAGRADU OD 500€ ZA SVOJU LJUBIMICU MIŠKU! Ovo je pas kog traži pola Čačka, sumnja da ju je neko odveo (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

pre dve nedelje NESTALA BEZ TRAGA I GLASA

LEPA ĐURĐA DAJE NAGRADU OD 500€ ZA SVOJU LJUBIMICU MIŠKU! Ovo je pas kog traži pola Čačka, sumnja da ju je neko odveo (FOTO)

Srbija -

ČAČAK - Đurđa iz Čačka poslednjih 15 dana provodi na nogama jer ne staje u potrazi za svojim psom, ljubimicom Miškom, koja je pre dve nedelje nestala bez traga i glasa.

Đurđa Đukić, Miška, pas, nestao, Čačak
foto: Instagram Printscreen

Đurđa se mejlom obratila redakciji Kurira i napisala da je pas pitom, mazan i nimalo agresivan, te da je ljubimac čitavog kraja, a u čiju se potragu uključio gotovo ceo Čačak ali i pola Srbije jer fotografija male Miške ima na svim mrežama i ljudi su upoznati s njenim nestankom.

Ono što brine jeste da Miška nikad ne bi otišla sama i Đurđa kaže da je ubeđena da ju je neko nekud odveo. Čačanka dodaje da njena priča sliči sudbini psa Fredija u čiju se potragu uključio čitav Beograd. Dodaje i da u potrazi zasad nema nikakvog pomaka i kaže:

- Miška je pas koji je pod potpuno nerazjašnjenim okolnostima nestao, bez ikakvog traga i glasa, a od tog momenta više nikakvu informaciju ne dobijamo, povrh potrage u kojoj učestvuje fizički više od 50 ljudi. Pas koji je nestao isto kada i Fredi, pas kog je tražio ceo Beograd.

1 / 4 Foto: Đurđa Đukić

Molim vas, da kao redakcija reagujete što je pre moguće, ovo je molba na lokalnom nivou od strane grada Čačka, mene, Đurđe Đukić, vlasnice psa koja već 15 dana neumorno i danonoćno traži svog psa nazad s novčanom nagradom od 500 EURA. U novčanu nagradu su se uključili mnogi ljudi, pa naglasite da nagrada konstantno raste!

Pas je nestao 5. jula pod potpuno nerazjašnjenim okolnostima. Po vrsti je mešavina balkanskog goniča - balkanka i od tog dana više nigde nije viđena, i gubi joj se svaki trag.

Miška je pas koji se nikada nije izgubio, koji je uvek znao kako i kuda da se vrati kući, pas izuzetnih sposobnosti i osećaja za orijentaciju i prostor. Ona nije mešanac, napominjem, već mešavina balkanskog goniča, kaže ova devojka.

- Evo šta je o Miški, psu kog je poznavala cela Nemanjina ulica, sva deca iz našeg kraja, svi stanari, komšije, rekla jedna komšinica, uz želju da Mišku vratimo kući - napisala je Đurđa koja naglašava da je pas čipovan, sterilisan, vakcinisan i očišćen u prihvatilištu za pse, u Milićevcima, koji profesionalno i odgovorno vodi tim Zoo Higijene Čačak. Ima crvenu ušnu marku na svom uvetu, jasno vidljivu, upravo, da bi bila zaštićena od hvatanja šinterskih službi.

Đurđa Đukić, Miška, pas, nestao, Čačak
foto: Instagram Printscreen

Pretraženo je područje Jelice, Jezdine, Ovčar Banje ali nažalost pas nije pronađen.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track