Najnovije vesti

LELEEE, PA ŠTO JE MNOGO MNOGO JE! Par seo u kafić na Zlatiboru da popije kafu pa se šokirao kada je stigao račun (VIDEO)
Foto: RINA, Printscreen/Tik Tok

LELEEE, PA ŠTO JE MNOGO MNOGO JE! Par seo u kafić na Zlatiboru da popije kafu pa se šokirao kada je stigao račun (VIDEO)

Srbija
10:33h

Da turiste ne iznenađuju samo računi sa letovanja u stranim državama, već i na našim odmaralištima, svedoči i jedan video snimak sa Zlatibora koji je objavljen na društvenim mrežama.

Naime, kako se vidi na snimku koji je jedna devojka objavila na društvneoj mreži TikTok, račun koji je dobila za dve kafe, vodu i sok je poprilično iznenadio.

"Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda i Coca-Cola, molim lepo, 1.055 dinara. Šta 1.055?", upitala je ona.

Kako se vidi sa računa ona je poručila flašicu vode od 0,33 koju je platila 235 dinara, zatim sok Coca-Cola 0,23 koji košta 380, kao i dve espreso kafe sa mlekom koje su po 220 dinara.

Devojka je upitala dečka koji je sedeo sa njom šta misli o računu, a on je samo odmahnuo glavom. U opisu videa navela je "Zlatibor nije skup, takođe Zlatibor", aludirajući na račun koji je dobili. Cene su je očigledno neprijatno iznenadile, te je par puta upitala šta je tačno 1.055 dinara?!

Zlatibor, račun
foto: Printscreen/Tik Tok

"Leleeee, pa to je mnogo, što je mnogo, mnogo je", "Na Divčibarama hladan nes, Coca-Cola i plazma šejk su 2.000 dinara", neki su od komentara na ovaj video.

"Takve su cene jer idete tamo. Idite na Staru planinu na primer, priroda je daleko lepša, a cene su smešne. Isto to kada bi tamo naručili račun bi bio 400-500 dinara", dodao je drugi korisnik ove mreže.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja