MALA BEA SE VRATILA KUĆI! Vlasnik Miloš javno obećao da će svoj BMW pokloniti onome ko je nađe, ali ipak je došlo do PROMENE PLANA
Foto: Printscreen/Facebook

kraj potrage

MALA BEA SE VRATILA KUĆI! Vlasnik Miloš javno obećao da će svoj BMW pokloniti onome ko je nađe, ali ipak je došlo do PROMENE PLANA

Srbija -

Pas Bea koji je izgubljen u Veterniku vraćen je vlasniku Bošku Miloševiću koji je danima bio na mukama zbog izgubljenog ljubimca.

Omalenu ženku ši-cua našla je jedna devojka kod koje je bila nekoliko dana. Kad je videla da Beu traži vlasnik, koji je čak nalazaču preko medija ponudio i svoj automobil BMW, odlučila je da psa odmah vrati, iako se, kako je ispričao Boško, životinja vezala za nju, navodi Telegraf.

- Bio sam kod drugara kad mi je zazvonio telefon. Javila mi se devojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja nisam verovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo nekoliko minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam da li je stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Seo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio ka njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao video sam moju Beu. To je bio moj pas - prepričava radosno Boško.

Devojka mu je ispričala da je Beu zapazila dok je šetala i da ju je odnela kod veterinara jer je imala povredu nogu i slomljen nokat. Boško ističe da se devojka veoma lepo brinula o Bei.

Devojka je nagradu odbila iako je automobil doterao i davao joj ključeve. Nije želela nikakvu nagradu.

- Nije želela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti - naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

- Odlično se osećam. Deca su presrećna i hvala svima - poručio je Boško za kraj.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track