RENATA ČISTI ULICE DA PREHRANI DVOJE DECE: Žive u sobičku bez vode i kupatila, a vodi ih i na posao jer nema kome da ih ostavi
Foto: Instagram Printscreen

samohrana majka, muž joj poginuo

RENATA ČISTI ULICE DA PREHRANI DVOJE DECE: Žive u sobičku bez vode i kupatila, a vodi ih i na posao jer nema kome da ih ostavi

Srbija -

BOŽICE/VLASINA - Renata Metodiev iz Božice, nadomak Vlasine živi sa dvoje dece u jednoj prostoriji u kojoj nemaju vodu, a ni kupatilo. Preživljavaju od dečjeg dodatka i plate koju Renata zarađuje čišteći ulice. Na svoj težak posao vodi i decu, jer nema kome da ih ostavi.

- Živimo jako teško, muž mi je poginuo, majka i otac preminuli i mi smo ostali sami. Ne znam kako ću i gde ću, deca su mi najbitnija - počinje svoju tešku priču za Telegraf.rs Renata.

Nije ni slutila da će njena deca živeti ovako, bez kupatila u jednoj sobi.

- Mi živimo u policijskim prostorijama, ali nemamo ništa naše. Nemamo kupatilo, imam struju, ali unutra nemamo ni vodu. Volela bih da imam nešto naše, da znam da je moje i da sam mirna.

Pored posla kojim se bavi, kako kaže, nema doviljno da deci obezbedi sve.

- Zaposlena sam, čistim ulice i tu imam platu 30.000 dinara, dobijam i dečiji dodatak, a sve to iznosi 44.000 mesečno. Ide zima, nemamo ni drva, pa se baš plašim kako ćemo.

Kako kaže, svaki dan je nova borba, a svaka noć je nada u bolje sutra. Borbu ove hrabre majke, spazila je Tamara Misirlić koja je odlučila da joj pomogne. Pre svega ju je posetila, a potom i uputila apel za pomoć.

Kurir.rs/Telegraf/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track