OLIVER MISLIO DA NEKO PUCA NA NJEGA KAD MU JE GROMADA OD 5 KG PALA NA AUTO: Putevi Srbije objasnili otkud beton nasred auto-puta
Foto: Facebook Printscreen

horor kod Trupalske petlje

OLIVER MISLIO DA NEKO PUCA NA NJEGA KAD MU JE GROMADA OD 5 KG PALA NA AUTO: Putevi Srbije objasnili otkud beton nasred auto-puta

Srbija -

BEOGRAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da je na ukrštanju auto-puta Beograd-Niš na petlji Trupale, na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje u subotu popodne "došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka".

Pošto je policija prijavila otpadanje betona, dežurne ekipe su postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju, navodi se u saopštenju.

Potom je uveče obavljen hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počelo je uklanjanje "nestabilnih delova zaštitnog sloja betona" što ;će se nastaviti u nedelju, kažu "Putevi Srbije".

Preduzeće je najvilo da će "trajna sanacija oštećenja na nadvožnjaku" biti "po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika".

Podsetimo, Oliver Paunović iz Niša samo je čudom izbegao smrt kada su juče oko 15 časova, na auto-putu kod Niša, kod nadvožnjaka Trupalska petlja, na njegov automobil "folksvagen tiguan" pala tri komada betona, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma!

"Pomislio sam da neko puca na mene", priča Paunović iz Niša.

Kako navodi Oliver, prvi komad betona udario je u prednje staklo, drugi u panoramski deo na krovu i treći u zadnji deo automobila.

„Bila su tri udarca i ja prvo nisam mogao da shvatim šta se dešava, da li neko puca ili šta, već sam samo video da je staklo oko mene… Ja i dalje ne mogu da tvrdim dok se ne uradi veštačenje da li je to palo sa mosta ili me je neko gađao odozgo. Ja sam odmah stao sa strane nakon incidenta, izašao i nisam video nikoga“, priča Oliver.

„To su bila tri komada betona. Srećom, imao sam panoramsku zaštitu na krovu gde je pao jedan, jer da je nisam imao mogao je da pogodi mog sina, koji je sedeo pored mene, direktno u glavu“, dodaje on.

Ističe da je taj komad betona koji je udario u panoramski deo na korvu bio težak oko 5-6 kilograma. On je odmah nakon incidenta pozvao Saobraćajnu policiju koja je došla i sačinila izveštaj. Dodaje i da će protiv nadležnih pokrenuti postupke protiv nadležnih.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track